donderdag 16 oktober 2014

Ieper: dag 4 !

Het is zover... de laatste (volledige) dag breekt aan. 's Morgens maakten we een mooie herinnering: een eigen T-shirt ontwerpen. We tekenden een fragment uit 'Mulan', de film van gisteren, over. Dit terwijl de broer van juf Mieke lekkere wafels kwam bakken! Want vandaag aten we omgekeerd. Eerst het dessert (wafels), dan het hoofdgerecht (vissticks met pomme duchesse) en dan de aperitief (allerlei !!!).
Juf Dorien daagde de jongens uit voor een voetbalmatch. Maar toegegeven.... de jongens behaalden wel de overwinning!

's Middags zijn we nog eens gaan spelen in onze kampen. Het zonnetje scheen heerlijk.

Toen was het zover. De jongens deden hun beste kleren aan. De meisjes hun mooiste outfit. Er werd gezorgd voor make-up, nagellak en mooie haarkapsels. De laatste avond kon beginnen !
Waarheid, durven of doen? Met deze opdracht moest de walvissenklas de avond doorkomen. Samen de opdrachten overleven of.... in bed!! Gelukkig zijn we al een team. Het was een makkie. Tussendoor wat dansen, drinken en eten. Het was héél fijn.

Uitgeteld in bed... slaapwel en tot morgen !!

FOTO'S 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.