zaterdag 6 december 2014

Sinterklaas

De Sint is bij ons op school geweest met zijn Zwarte Pieten. Eerst kwamen we met de hele school samen in de clubzaal om ze te verwelkomen.
Op het einde van de dag zijn ze nog langs geweest in onze walvissenklas. Er stond vanalles in het grote boek. Zo wist de Sint dat Cédric graag danst op Whiggle, en dus mochten Jelle, Hanne en Shana assisteren.
Lisa had op openluchtklassen de schoenen van de juffen moeten kuisen. En na een hele dag stappen waren de schoenen van de Sint en de Pieten wel een beetje vuil. Samen met Ella, Violette en Manon mocht ze de schoenen poetsen van Sinterklaas en zijn drie Zwarte Pieten!
Yorben en Joren kunnen goed rekenen. Dat moesten ze bewijzen door enkele maaltafels op te lossen.
Tot slot wist de Sint ook dat Dauwe, Sebastian en Cuwan wel eens durven wegdromen. Niks dat niet kan worden opgelost met een beetje ochtendgymnastiek!
Omdat we zo flink zijn geweest kregen we snoep én CUBBS.

Wist je trouwens dat Joren jarig was vandaag? Het was dubbel feest!!

FOTO'S

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Wil je reageren? Heel fijn.
Typ je reactie in het tekstvenster en kies vervolgens in het onderstaand keuzemenu "Reageer als" voor de optie "Naam/URL".
Het is voldoende om je (voor)naam in te vullen om een geldige reactie te plaatsen.
Alle reacties worden de leerkracht gecontroleerd voor ze verschijnen. Dit doen we om SPAM en ongewenste berichten te vermijden. Wees dus niet ongerust dat jouw bericht niet onmiddellijk verschijnt.